Esport

For dig som elsker at konkurrere på nettet

Counter Strike 2 på Thy SE

Counter Strike 2 bliver vores fokus, vi dykker ned i et spil de fleste kender, men ikke mange mestre.

Linjefaget i Counter Strike 2 har man 4,5 times undervisning i ugen, og der trænes i forkellige øvelser både i hold baserede og det individuelle i spillet.

Det kan du forvente

Bedre forståelse for alle apsekter i det at være Esportsudøver, opvarmnings rutiner, daglige træningsrutiner, kommunikationsøvelser, og så vil man have mulighed for at deltage i diverse tuneringer, som passer til ens niveau.

Vi har lækre lokaler med ergonomiske stole, og masser af bordplads. Rummene har egen aircondition så der er styr på indeklimaet i forhold til at kunne præstere.

Vi spiller med lyset tændt, og uden cola og chips, til at tage fokus fra de fedeste oplevelser på skærmen.

Trænere

Om man er er nybegynder eller øvet, så vil man blive udfordret af vores underviser Henrik `TheKonkel` Skriver og hans assistenttrænere. Henrik har mere end 12 års erfaring som træner inden for Esport, hvor 6 af årene er fra de øverste divisioner i Danmark, hvor han har arbejdet med talenter til de professionelle.

Tro på dit talent

Vi tror på dit e-sporttalent. Og tro kan flytte bjerge. Derfor er det vigtigt, at du også selv tror på det. Hos os kan du tage det næste store skridt i din personlige udvikling. Med den rette træning, opbakning og trup omkring dig tager vi dit talent til et nyt niveau.

Vi glæder os til at komme med på rejsen!