Fodbold

For dig som elsker duften af nyslået græs

Fodbold på THY

Ønsker du en professionel karriere på verdens største stadions, eller elsker du bare at sparke til en bold? 

Vores trænere tager udgangspunkt i netop dit talent og din udvikling, så vi kan gøre drømme til virkelighed.

Dette kan du forvente

Du vil komme på hold med nogle af landets dygtigste fodboldtrænere, der har passion for at se dit talent sprudle. I løbet af året vil du møde nuværende og tidligere professionelle spillere og trænere. 

Du vil opleve et højt fagligt niveau, hvor vi både favner dem, som ønsker at forfølge drømmen om en professionel karriere, og dem som bare elsker at spille fodbold og udfordre sig selv. Vores mål er, at du bliver en mere komplet fodboldspiller og en dygtig holdspiller.

Vi fokuserer ikke kun på dine evner med bolden. Alt det uden om er lige så vigtigt. F.eks. vil mental sundhed være en stor del af vores træningsprogram. Og så gør vi alt for, at du kommer til at spise sundt og varieret. 

På Thy Sportsefterskole har vi desuden samarbejder med højtrangerede klubber i lokalområdet.

Så, har du store drømme for dit fodboldtalent, er vi det rette match for dig!

Trænere og kampe

På Thy Sportsefterskole har vi certificerede fodboldtrænere, som fokuserer intensivt på din talentudvikling. En af dem er tidl. landsholdsspiller Peter Rasmussen. Han har vundet mesterskabet for AaB, spillet i Stuttgart og repræsenteret Danmark.

Derudover vil du opleve faste gæstetrænere, eksempelvis med tilknytning til det danske landshold.

Du vil typisk spille kamp en gang om ugen og have daglig træning. Enten på græs eller i fitnessrummet. Derudover vil du deltage i turneringer, både i Danmark og udlandet.

Mentaltræning og kost

Fodbold på højt niveau kræver mere end råt talent – det kræver fokus på mental sundhed og viden om den benzin, der får din motor til at køre stærkt.

Du vil på Thy Sportsefterskole opleve, at vi er super engagerede i, hvordan din krop og hjerne fungerer bedst. Uden den rette kost mangler dine muskler udholdenhed. Derfor har vi fokus på den mad, du spiser, og hvordan du tænker. Vi ønsker nemlig at give dig optimale betingelser for at udvikle dit talent og nå dine personlige mål.

Tro på dit talent

Vi tror på dit fodboldtalent. Og tro kan flytte bjerge. Derfor er det vigtigt, at du også selv tror på det. Hos os kan du tage det næste store skridt i din personlige udvikling. Med den rette træning, opbakning og trup omkring dig kan dit naturlige talent nå et helt nyt niveau.

Vi glæder os til at komme med på rejsen!