Fodbold

For dig som elsker duften af nyslået græs

Fodbold på Thy SE

Drømmer du om en professionel karriere på verdens største stadions, eller elsker du bare at sparke til en bold? 

Vores trænere tager udgangspunkt i netop dit talent og din udvikling, så vi kan gøre drømme til virkelighed.

Det kan du forvente

Du vil blive trænet af dygtige fodboldtrænere, der har fuld fokus på at udvikle dit talent. 

Der vil være et højt niveau i fodboldtræningen, hvor vi både favner dem, som ønsker at forfølge drømmen om en professionel karriere, og dem som bare elsker at spille fodbold og udfordre sig selv. Vores mål er, at du bliver en mere komplet fodboldspiller og en dygtig holdspiller.

 

Vi fokuserer ikke kun på dine evner med bolden. Alt det uden om er lige så vigtigt. F.eks. vil mental sundhed være en stor del af vores træningsprogram. Og så gør vi alt for, at du kommer til at spise sundt og varieret. 

Så, har du store drømme for dit fodboldtalent, er vi det rette match for dig!

Trænere og kampe

Vi fokuserer intensivt på din talentudvikling. Vi har dygtige trænere ansat, som brænder lige så meget for fodbolden, som du gør. 

Du vil typisk spille kamp en gang om ugen og have daglig træning. Enten på græs, i hallen eller i fitnessrummet. Derudover vil du deltage i turneringer, både i Danmark og udlandet.

Mentaltræning og kost

Fodbold på højt niveau kræver mere end råt talent – det kræver fokus på mental sundhed og viden om den benzin, der får din motor til at køre stærkt.

Vi er super engagerede i, hvordan din krop og hjerne fungerer bedst. Uden den rette kost mangler dine muskler udholdenhed. Derfor har vi fokus på den mad, du spiser, og hvordan du tænker. Du skal have de bedste betingelser for at udvikle dit talent og nå dine personlige mål.

Tro på dit talent

Vi tror på dit fodboldtalent. Og tro kan flytte bjerge. Derfor er det vigtigt, at du også selv tror på det. Hos os kan du tage det næste store skridt i din personlige udvikling. Med den rette træning, opbakning og trup omkring dig tager vi dit talent til et nyt niveau.

Vi glæder os til at komme med på rejsen!