Fodbold

For dig som elsker duften af nyslået græs

Fodbold på Thy SE

Er du vild med fodbold? På Thy Sportsefterskole er der fodbold for alle niveauer. Du har linjefag 4,5 time i ugen. Og vi træner på tvær af niveau, med fokus på at bygge et fundament, der består af sammenhold, respekt, højt engagement og godt humør

Vores linjefagslærer tager udgangspunkt i netop dit talent og din udvikling.

Det kan du forvente

Du vil blive trænet af dygtige fodboldtrænere, der har fuld fokus på at udvikle dit talent. 

Strukturen til undervisningen vil typisk være; Grundig opvarmning, boldspilsøvelser og kampsituationer. Der vil skiftevis være fokus på boldfærdigheder, teknik, og kondition.

 

Du vil også få mulighed for at få udarbejdet specifikke træningerprogrammer, som du kan bruge i din fritid. Det kan være med fokus på f.eks. styrke eller skarphed.

Der er masser af plads til dig med både store og små ambitioner på Thy Sportsefterskole

Kampe og Klubsamarbejde

Vi Vil ud fra holdets niveau, og forudsætninger, tilmelder os forskellige turneringer i løbet af året. Det kan f.eks. være Efterskolernes NM, NM indendørs og KarisMaj.

Foruden linjefagsundervisningen, vil der være mulighed for at træne og spille kampe, på forskellige niveau, med lokale hold i vores klubsamarbejde.

Tro på dit talent

Vi tror på dit fodboldtalent. Og tro kan flytte bjerge. Derfor er det vigtigt, at du også selv tror på det. Hos os kan du tage det næste store skridt i din personlige udvikling. Med den rette træning, opbakning og trup omkring dig tager vi dit talent til et nyt niveau.

Vi glæder os til at komme med på rejsen!