Håndbold

For dig som elsker harpiks på fingrene

Håndbold på THY

Ønsker du en karriere i Europas største håndboldarenaer, eller elsker du bare at hamre en bold i nettet fra ni meter?

Vores passionerede trænere arbejder for at udvikle netop dit talent og hjælper dig til at gøre drømme til virkelighed.

Dette kan du forvente

Du vil komme på hold med nogle af landets dygtigste håndboldtrænere, der har en passion for at se dit talent sprudle. Du vil opleve et højt fagligt niveau, hvor vi både favner dem, som ønsker at forfølge drømmen om en professionel karriere, og dem som blot elsker at spille håndbold og udfordre sig selv.

Men vi fokuserer ikke kun på dine evner med håndleddet.

 

Alt det uden om er lige så vigtigt. F.eks. vil mental sundhed være en stor del af dit træningsprogram. Og så gør vi alt for, at du kommer til at spise sundt og varieret. 

Desuden vil vi samarbejde med højtrangerede håndboldklubber i lokalområdet.

Så, har du store drømme for dit håndboldtalent, er vi det rette match for dig!

 

Trænere og kampe

På Thy Sportsefterskole står nogle af landets bedste håndboldtrænere til rådighed. De ønsker at give dig optimale betingelser for at opnå det fulde potentiale for dit talent.

Du vil opleve daglig træning på højt niveau. Enten i hallen eller fitnessrummet. Og du vil typisk spille kamp hver uge og deltage jævnligt i turneringer. Både i Danmark og udlandet.

Mentaltræning og kost

Håndbold på højt niveau kræver mere end råt talent – det kræver mentaltræning og viden om den benzin, der får din motor til at køre stærkt.

Du vil på Thy Sportsefterskole opleve, at vi er super engagerede i, hvordan din krop og hjerne fungerer bedst. Uden den rette kost mangler dine muskler udholdenhed. Derfor har vi fokus på den mad, du spiser, og hvordan du tænker. Vi ønsker nemlig at give dig optimale betingelser for at udvikle dit talent og nå dine personlige mål.

Tro på dit talent

Vi tror på dit håndboldtalent. Og tro kan flytte bjerge. Derfor er det vigtigt, at du også selv tror på det. Hos os kan du tage det næste store skridt i din personlige udvikling. Med den rette træning, opbakning og trup omkring dig kan dit naturlige talent nå et helt nyt niveau.

Vi glæder os til at komme med på rejsen!