Om skolen

#tropådittalent

På Thy Sportsefterskole tror vi, at vi kan få det bedste frem i dig og dit talent. Og vi ønsker et ægte fællesskab, hvor du får støtte og hjælp til at opnå dine personlige drømme og mål.

Vores 4 værdier

  • Tro på dit talent
  • Tro på fællesskabet
  • Tro på livet
  • Tro på Gud

Værdigrundlag

Thy Sportsefterskole bygger på kristne værdier såsom næstekærlighed, respekt og hjælpsomhed.

Vi arbejder for, at du vil udforske dit talent, finde dine største drømme og turde gå efter dem.

Vi arbejder for, at du må trives i et ægte fællesskab fyldt med passion og interesse for at se dig lykkes.

Vi arbejder for, at du vil opdage dit potentiale i livet og få værktøjer til at udnytte det.

Vi arbejder for, at du må udvikle en bevidsthed om livets formål, og hvem der har givet dig det.

 

Baggrund

Thy Sportsefterskole blev etableret 10. juni 2019. Men skolen på Vorupørvej 73 har faktisk en lang historie. Den strækker sig helt tilbage til 1930'erne og har under Anden Verdenskrig fungeret som radiostation for tyskerne. I nyere tid har bygningerne tilhørt Thylands Idrætsefterskole, der lukkede i 2016.

I 2018 køber tidligere fodboldlandsholdsspiller Peter Rasmussen bygningerne. Hans vision er, at skolen igen skal sprudle af sportsglade unge mennesker, som brænder for at udvikle deres talent og får venner for livet.

Personale

Vi søger netop nu personale til skolestart i 2020. Vi tror på, at talentpleje og personlig udvikling er afhængig af et stærkt lærer-team. Skal du med holdet? Kontakt forstander Brian Højer Nordstrøm på BHN@thysportsefterskole.dk.

Bestyrelse

Vores ledelse er nøje sammensat. Bestyrelsens kompetencer og erfaringer skal understøtte det formål, at skolen og eleverne skal udnytte det fulde potentiale.

Skolekreds