#tropådittalent

Vi tror på, at vi kan få det bedste frem i dig og dit talent. Og vi ønsker et ægte fællesskab, hvor du får støtte og hjælp til at opnå dine personlige drømme og mål.

Vores værdier

• Tro på dit talent
  • Tro på fællesskabet
  • Tro på livet

Tro på dit talent

Vi tror på, at Gud har skabt ALLE mennesker med en helt unik og værdifuld kombination af personlighed og talent.

Derfor tror vi også, at DU er værdifuld og har talent. Vi vil arbejde sammen med dig om at udvikle dine talenter og drømme både sportsligt, fagligt og menneskeligt.

Derfor forventer vi også, at du har et ønske om at udvikle dig som helt menneske, og at du samtidig vil være med til at hjælpe og opmuntre andre på deres rejse.

Tro på fællesskabet

Vi tror på, at Gud har skabt mennesket til fællesskab, og at vi sammen – med alle vores forskelligheder – kan langt mere end hver for sig.

Derfor tror vi også, at DU har noget at bidrage med til fællesskabet, og at du derfor fortjener at blive hørt og respekteret for den, du er. Vi vil arbejde på, at du må trives i et ægte fællesskab fyldt med passion og interesse for at se dig lykkes.

Derfor forventer vi også, at du møder elever og lærere med åbenhed og nysgerrighed, selvom de tænker, taler eller klæder sig anderledes, end du gør, og at du vil arbejde for at fællesskabet skal vokse og blive stærkere.

Tro på livet

Vi tror på, at Gud har skabt mennesket med et formål, og at han tænker tanker om fremtid og håb for hvert eneste menneske.

Derfor tror vi også, at DU har et formål i livet. Vi vil arbejde på, at du får en bevidsthed om dette formål, og om hvem der har givet dig det, og at du opdager potentialet i dit liv og får redskaber til at udnytte det.

Derfor forventer vi også, at du er åben over for at tage snakke om de store spørgsmål i livet og er villig til at respektere andres overbevisning, selvom den måtte være forskellig fra din egen.

Baggrund

Thy Sportsefterskole blev etableret 10. juni 2019. Men skolen på Vorupørvej 73 har faktisk en lang historie. Den strækker sig helt tilbage til 1930'erne og har under Anden Verdenskrig fungeret som radiostation for tyskerne. I nyere tid har bygningerne tilhørt Thylands Idrætsefterskole, der lukkede i 2016.

I dag er der igen liv på skolen under navnet Thy Sportsefterskole. Her er fyldt med sportsglade unge mennesker, som brænder for talentudvikling og venskaber for livet.

Ledige stillinger

Indskrivning til det kommende skoleår er gået helt forrygende, og derfor skal vi bruge endnu flere dygtige og passionerede medarbejdere fra august 2021, både fuldtids og deltids.

Brænder du for at arbejde med teenagere, som står midt i en rivende udvikling som mennesker, så er det dig, vi har brug for.

Vi mangler:

Lærere:
Det vil være et plus – men ikke et krav – at du kan undervise i fx tysk, fysik/kemi, dansk eller matematik.

Ekstra pedel:
Vores pedeller er en vigtig del af teamet. Så er du handy, og ser du unge mennesker som fremtidens håb i stedet for årsagen til ekstra arbejde, så er det dig, vi ønsker som vores ekstra pedel.

Voluntør:
Er du selv ung og husker dit eget efterskoleophold som en oplevelse for livet? Ønsker du at give den oplevelse til andre unge, så kontakt os i dag.

Send din ansøgning på bhn@thysportsefterskole.dk, hvis du ønsker at være en del af holdet fra august 2021.

Personale

Se ovenfor.

Bestyrelse

Vores ledelse er nøje sammensat. Bestyrelsens kompetencer og erfaringer skal understøtte det formål, at skolen og eleverne skal udnytte det fulde potentiale.

Vedtægter

Skolen og vedtægter er godkendt af Styrelsen for Undervisning og Kvalitet d. 3. juli 2020.

Årsplan

Herunder kan du se årsplanen for skoleåret 2020/2021.

Indholdsplan

Herunder kan du finde indholdsplanen for Thy Sportsefterskole, som beskriver vores mål, arbejdsgange og dagligdag.

Leksikon

På Efterskolerne.dk finder du svar på alt mellem himmel og jord, hvad angår et efterskoleophold.

Skolekreds