Svømning Elite

For dig som går benhårdt efter medaljen i bassinet

Svømning Elite på Thy SE

Ønsker du en professionel karriere i svømmebassinet, og er du allerede elitesvømmer?

Vores dygtige trænere arbejder for at gøre dine drømme til virkelighed, og gennem benhård træning og målrettethed skal vi sammen nå til tops. 

Det kan du forvente

Du kan forvente et højt niveau på Svømning Elite, som er en ren elitelinje på minimum DM-niveau. 

Vi samarbejder med Thisted Svømmeklub, som brænder for at udvikle netop dit talent. Sammen skal vi tage dine evner til nye højder og gøre dig klar til at ramme de professionelle bassiner. 

 

Vi fokuserer ikke kun på dine talenter i vandet. Alt det uden om er lige så vigtigt. F.eks. vil mental sundhed være en stor del af vores træningsprogram. Og så gør vi alt for, at du kommer til at spise sundt og varieret. 

Har du store drømme for din svømmekarriere, er vi det rette match for dig! 

Trænere og stævner

Vi har indgået et samarbejde med Thisted Svømmeklub, som er kendt for sit høje niveau og stærke trænerstab. I spidsen for Thy SEs trup er cheftræner i Thisted Svømmeklub, Mads Bjørn Hansen, som har international erfaring med svømmesport.

Dine trænere brænder lige så meget for svømning, som du gør. Vi skal ud og vise flaget sammen. Du får rig mulighed for at deltage i store stævner rundt i Danmark, hvor din hårde træning bliver sat på prøve. 

Mentaltræning og kost

Svømning på højt niveau kræver mere end råt talent – det kræver fokus på mental sundhed og viden om den benzin, der får din motor til at køre stærkt.

Vi er super engagerede i, hvordan din krop og hjerne fungerer bedst. Uden den rette kost mangler dine muskler udholdenhed. Derfor har vi fokus på den mad, du spiser, og hvordan du tænker. Du skal have de bedste betingelser for at udvikle dit talent og nå dine personlige mål.

Tro på dit talent

Vi tror på dit svømmetalent. Og tro kan flytte bjerge. Derfor er det vigtigt, at du også selv tror på det. Hos os kan du tage det næste store skridt i din personlige udvikling. Med den rette træning, opbakning og trup omkring dig tager vi dit talent til et nyt niveau.

Vi glæder os til at komme med på rejsen!