Cold Hawaii

For dig som elsker vandsport

Cold Hawaii på Thy SE

Vi bor kun et kvarter fra et af verdens fedeste surfsteder – Cold Hawaii.

Sammen med Westwind SurfShop i Klitmøller vil vi udfordre dig inden for en masse vandsportsdiscipliner. Du får altså ikke bedre betingelser for at udvikle dit talent.

Det kan du forvente

Vores instruktører fra Westwind Surfshop i Klitmøller arbejder hver dag for at udvikle dit talent. Du kommer til at prøve kræfter med både sejslads, kajak, wind- og kitesurfing og meget mere. 

Vi er placeret midt i mellem Limfjorden og Vesterhavet, så der er ikke langt fra tanke til handling, når du vil dyrke vandsport. 

På Cold Hawaii-linjen er vi dog afhængige af vejret. Dette vil kræve stor fleksibilitet fra os på skolen og fra dig som sportsudøver.

Så, er du klar på at kaste dig ud i nye udfordringer – måske endda ud på dybt vand – står vi klar til at hjælpe og støtte dig!

 

Trænere og konkurrencer

Med udgangspunkt i dit sportslige niveau og dine ambitioner vil du, sammen med din træner, lægge en plan for personlige mål og potentielle konkurrencer.

Mentaltræning og kost

Vandsport på højt niveau kræver mere end råt talent – det kræver fokus på mental sundhed og viden om den benzin, der får din motor til at køre stærkt.

Vi er super engagerede i, hvordan din krop og hjerne fungerer bedst. Uden den rette kost mangler dine muskler udholdenhed. Derfor har vi fokus på den mad, du spiser, og hvordan du tænker. Du skal have de bedste betingelser for at udvikle dit talent og nå dine personlige mål.

Tro på dit talent

Vi tror på dit vandsportstalent. Og tro kan flytte bjerge. Derfor er det vigtigt, at du også selv tror på det. Hos os kan du tage det næste store skridt i din personlige udvikling. Med den rette træning, opbakning og trup omkring dig tager vi dit talent til et nyt niveau.

Vi glæder os til at komme med på rejsen!