Cold Hawaii

For dig som elsker vandsport

Cold Hawaii på THY

Kun et kvarter. Så kort er køretiden fra Thy Sportsefterskole til Vesterhavet. 

Derfor har du optimale betingelser for at dyrke vandsport og udvikle dit talent hos os.

Dette kan du forvente

Vi samarbejder med vandsport-klubber i lokalområdet, som vil støtte dig i din personlige udvikling. Fx indenfor sejlads og kajak samt wind- og kitesurfing. I løbet af året vil du også møde nuværende og tidligere professionelle vandsportsudøvere.

Skolen ligger i tæt afstand til Limfjorden og Vesterhavet. Derfor er der ikke langt fra tanke til handling, når du vil ud og træne på de brusende bølger.

På Cold Hawaii-linjen er vi dog afhængige af vejret. Dette vil kræve stor fleksibilitet fra os på skolen og fra dig som sportsudøver.

Så, er du klar på at kaste dig ud i nye udfordringer – måske endda ud på dybt vand – står vi klar til at hjælpe og støtte dig!

 

Trænere og konkurrencer

Med udgangspunkt i dit sportslige niveau og dine ambitioner vil du sammen med trænerne lægge en plan med personlige mål og konkurrence-deltagelser.

Mentaltræning og kost

Vandsport på højt niveau kræver mere end råt talent – det kræver fokus på mental sundhed og viden om den benzin, der får din motor til at køre stærkt.

Du vil på Thy Sportsefterskole opleve, at vi er super engagerede i, hvordan din krop og hjerne fungerer bedst. Uden den rette kost mangler dine muskler udholdenhed. Derfor har vi fokus på den mad, du spiser, og hvordan du tænker. Vi ønsker nemlig at give dig optimale betingelser for at udvikle dit talent og nå dine personlige mål.

Tro på dit talent

Vi tror på dit vandsportstalent. Og tro kan flytte bjerge. Derfor er det vigtigt, at du også selv tror på det. Hos os kan du tage det næste store skridt i din personlige udvikling. Med den rette træning, opbakning og det rette team omkring dig kan dit naturlige talent nå et helt nyt niveau.

Vi glæder os til at komme med på rejsen!