Cold Hawaii

For dig som elsker vandsport

Cold Hawaii på Thy SE

Vi bor kun et kvarter fra et af verdens fedeste surfsteder – Cold Hawaii.

Sammen med professionelle undervisere i Klitmøller vil vi udfordre dig inden for surfing. Du får altså ikke bedre betingelser for at udvikle dit talent.

Det kan du forvente

Vores instruktører i Klitmøller arbejder hver dag for at udvikle dit talent. Du kommer til at prøve kræfter især med surfing – og vi er i vandet både sommer og vinter. 

Vi er placeret midt i mellem Limfjorden og Vesterhavet, så der er ikke langt fra tanke til handling, når du vil dyrke vandsport. 

På Cold Hawaii-linjen er vi dog afhængige af vejret. Dette vil kræve stor fleksibilitet fra os på skolen og fra dig som sportsudøver.

Så, er du klar på at kaste dig ud i nye udfordringer – måske endda ud på dybt vand – står vi klar til at hjælpe og støtte dig!

 

Trænere og konkurrencer

Med udgangspunkt i dit sportslige niveau og dine ambitioner vil du, sammen med din træner, lægge en plan for personlige mål og potentielle konkurrencer.

Tro på dit talent

Vi tror på dit vandsportstalent. Og tro kan flytte bjerge. Derfor er det vigtigt, at du også selv tror på det. Hos os kan du tage det næste store skridt i din personlige udvikling. Med den rette træning, opbakning og trup omkring dig tager vi dit talent til et nyt niveau.

Vi glæder os til at komme med på rejsen!